bg

en

villakokiche.bg

Новини

Абонирай се

Често задавани въпроси

за вила Кокиче

 

Защо да резервирам почивката си във Вила Кокиче?

  • В района на вилата и в с.Чифлик ще се радвате на изключително чист въздух, тишина и спокойствие
  • Вилата е нова /откриване през август 2010 г./ и разполага с всички удобства на уютен семеен хотел – самостоятелна баня към всяка стая, оборудвани кухненски боксове и барбекю за самостоятелно ползване, просторна градина, закрито отопляемо джакузи, модерна парна инсталация за зимата и безплатен безжичен интернет на територията на цялата вила.

През кой сезон е най-добре да почивам във Вила Кокиче, с.Чифлик?

  • През зимата ще карате ски на Беклемето /на 15 км/, след което ще разпускате в джакузито и на вечеря пред камината
  • През пролетта, лятото и есента ще се радвате на природните красоти на Троянския Балкан, ще посещавате близките културни забележителности или ще участвате в атракционни забавления.

Как най-лесно и сигурно мога да направя резервация?

  • Препоръчваме Ви да правите резервации чрез бланката за резервации в сайта или по електронна поща на имейл адрес ......
  • Разбира се, можете да изберете и по телефон в случай, че резервацията е за днешния или за утрешния ден.

Как да платя?

За Ваше улеснение предлагаме три начина за плащане – чрез ePay, по банков път или на място в брой при резервации в последния момент.

 

Ще имам ли предимства, ако се абонирам за новини и промоции в сайта?

Да, освен че първи ще научавате за новите ни програми и специални цени, ще получите и еднократна отстъпка при първа резервация.

 

Ще имам ли привилегии, ако стана постоянен клиент на Вила Кокиче?

За да станете постоянен клиент на Вила Кокиче, разбира се, първо ние ще се постараем вилата и обслужването да Ви харесат! И за да Ви докажем, че ние ценим Вашата оценка и готовността Ви да се върнете отново във вилата като наши редовни клиенти, създадохме за Вас програмата „Лоялен клиент”.